Tapas ud af huset

Lækker tapas ud af huset fra Bing & Nørgaard Catering. Vælg mellem 3 af dig selv sammensatte menuer

Bing & Nørgaard Catering byder på en lækker tapas ud af huset i 3 forskellige udgaver. Bestil og betal tapas ud af huset online her hos os.
Vi kan tilbyde en såkaldt Pequeno, en Medio og en Grande anretning med forskellige mængder og udvalg af tapas. Fælles for dem alle er, at du selv sammensætter din anretning med udgangspunkt i vores udvalg inden for de forskellige kategorier som f.eks. snacks, det lette, det grønne, kød og fisk samt ost og det søde.
Vælg anretning alt efter, hvor sulten du og dine gæster er, men regn med at tapas ud af huset er et hyggemåltid hjemme hos dig selv, som man kan sidde længe over i et godt selskab.

Tag et kig her på vores hjemmeside og webshop, så kan du med egne øjne se, hvad vi kan tilbyde af tapas ud af huset, buffeter, brunch, frokostordning – og meget andet. Tapas ud af huset fra os er lækker mad til de rigtige priser.

Lækker tapas ud af huset fra Bing & Nørgaard Catering. Prøv - og døm selv, du bliver ikke skuffet

Næste gang du skal have selskab eller en hyggeaften med venner og bekendte, så bestil en lækker tapas ud af huset fra Bing & Nørgaard Catering - I vil med garanti ikke fortryde det. Vælg mellem 3 størrelser og en masse retter, som du selv vælger ud og sammensætter.

Læs mere her på hjemmesiden, hvor I ligeledes kan bestille og betale sikkert online.

Læs mere om:
Frokost catering
Catering buffet
Frokostordning