Tapas ud af huset

Lækker tapas ud af huset fra BONCAT.DK Vælg mellem 3 menuer du selv sammensætter

BONCAT.DK  tilbyder lækker tapas ud af huset i 3 forskellige varianter. Bestil og betal tapas ud af huset online her hos os.
Vi kan tilbyde en såkaldt Pequeno, en Medio og en Grande anretning med forskellige mængder og udvalg af tapas. Fælles for dem alle er, at du selv sammensætter din anretning med udgangspunkt i vores udvalg inden for de forskellige kategorier som f.eks. snacks, det lette, det grønne, kød og fisk samt ost og det søde.
Vælg anretning alt efter, hvor sulten du og dine gæster er, men regn med at tapas ud af huset er et hyggemåltid hjemme hos dig selv, som man kan sidde længe over i godt selskab.

Tag et kig her på siden og i webshoppen, så du med egne øjne kan se, hvad vi kan tilbyde af tapas ud af huset, buffeter, brunch, frokostordning – og meget andet. Tapas ud af huset fra os er lækker mad til de rigtige priser.

Lækker tapas ud af huset 
Prøv og døm selv, du bliver ikke skuffet!

Næste gang du skal have selskab eller en hyggeaften med venner og bekendte, så bestil en lækker tapas ud af huset fra BONCAT.DK - Du vil med garanti ikke fortryde det. Vælg mellem 3 størrelser og en masse retter, som du selv udvælger og sammensætter.

Læs mere her på hjemmesiden, hvor du selvfølgelig både kan bestille og betale sikkert online.

Læs mere om:
Frokost catering
Catering buffet
Frokostordning