Lækker Tapas

Tapas i København i forskellige udgaver og størrelser

Tapas i København hos Bing & Nørgaard Catering. Vælg selv jeres personlige tapas menu

En lækker og velsmagende tapas i København fra Bing & Nørgaard Catering er lige noget for alle tapas elskere. Vi kan tilbyde 3 forskellige anretninger, henholdsvis en Pequeno, en Medio og en Grande, lækkerier for enhver smag. Du sammensætter selv din helt egen tapas i København ud fra vores mange menumuligheder. Der er mulighed for at stille sulten med blandt andet lufttørret skinke, dejlige oste, brød, fisk, pestoer og mange andre lækkerier. Vi gør det nemt for dig - sammensæt din personlige menu med de tapas, som du holder mest af.

Her på hjemmesiden kan du finde en oversigt over alle vores tapasmenuer, hvorfra du frit vælger det, som behager dig mest.

Bestil og betal sikkert online, så leverer vi på det aftalte tidspunkt. Det er dejligt nemt med tapas i København fra Bing & Nørgaard Catering.

Tapas i København fra Bing & Nørgaard Catering. Nemt – bekvemt – og frem for alt lækkert

Tapas i København til de hyggelige stunder. Masser af specialiteter og lækkerier i 3 forskellige anretninger, Pequeno, Medio og Grande. Vælg selv din menu ud fra vores menuoversigt. Vi har delt menuerne i henholdsvis snacks, det lette, det grønne, kød og fisk samt sødt og ost – alt sammen for at gøre det så nemt og overskueligt for dig som muligt.

Tapas i København fra Bing & Nørgaard til alle tapas elskere. Bestil din tapas i København online her hos os.

Læs mere om:
Buffet ud af huset i København
Frokostordning i København
Catering i København
Catering buffet
Catering bryllup
København firma frokost