Spis godt Selskab

Print
Nyd festen
God planlægning er kodeordet til enhver fest. Sørg for at have gode og effektive hjælpere, og det er altid en god idé at ordne ting som f. eks. borddækningen dagen før. Husk at få drikkevarer på køl dagen før.

Tænk praktisk
Vi anbefaler, at alt mad sættes på bordet på samme tid, så når alle gæster at smage det hele. Sæt gerne ost og dessert på bordet lidt senere. Tapenaden i de små skåle er til brødet og vi anbefaler at den står på bordet ved gæsterne. Lad gerne brød og tapenade stå på bordet under hele middagen. 

Hjælp dine gæster
Gør det nemt at tage mad fra fadene. Husk at tænke på tagtøj og bestik.
Har du brug for varmeplader, så kan de lejes hos boncat.

Anret pænt
Gør noget ud af anretningen, og husk at få fjernet al film. En god tommelfingerregel ved anretning af buffet er at starte med det grønne, så det kolde og bagerst det varme.

Dagen efter
Husk at vaske servicen af og kig lige en ekstra gang i skabene, så det hele kommer med. Det er en stor hjælp for os hvis servicen bliver pakket pænt i transportkasserne, ikke termokasserne – så er det let for vores travle chauffører at klare afhentningen.