Ugemenu - uge 33

Print

Mandag

VARMT
kylling i smokey bbq marinade & ananas
ris med farvede spirer, snackfrugter & kanel
VEGETAR
rødbedebøffer med hasselnød & sesam
KOLDT
oksespegepølse med pickles & ristede
provence porchetta med syltede svesker
rejesalat med pasta, citron dress & dild
SALAT
friske rødder med syrlig grape & rosiner
X-TRAS
olie/eddikedressing med æble

Tirsdag

VARMT
farin/sennep glaseret skinke med stuvning
de nye kartofler med sprød knoldselleri
VEGETAR
filodejspakker med edamame & ricotta
KOLDT
pastrami med peberrod i grøn persillepesto
lammecuvette med friske blommer i timian
unghanesalat med svampe, bacon & asparges
SALAT
kerner med syltede cherrys vendt i rucola
X-TRAS
aioli med mizunahak

Onsdag

VARMT
oksespidsbryst med mandler & rodfrugter
cous cous i mynte med tomat & koriander
VEGETAR
squashfrikadeller med pinje & græskarkerner
KOLDT
krydderrulle med topping & italiensk salat
røget sildefileter med purløg & napolitana
danske kartofler med rødløg & brøndkarse
SALAT
blomkål med karryaigette & quinoamix
X-TRAS
danske & sydeuropæiske oste

Torsdag

VARMT
italienske kødboller i tomatsauce med hvidløg
vagabondens makaroni med ost & babyspinat
VEGETAR
grønne linser med stegt piment i farver
KOLDT
oksefilet med remoulade, ristede løg & agurk
kalkunbryst med aubergine & trøffelcreme
æggesalat med kørvelmayo, majs & karse
SALAT
råkost af rødbede med hindbærvineddike
X-TRAS
sommerdress med pift af chipolte

Fredag

VARMT
stegt kalv med sorte & hvide smørbønner
grov kartoffelmos med pastinak og persillerod
VEGETAR
grønsagstærte med gulerod & rosmarin
KOLDT
kylling med let ajvarcreme & artiskokker
hamburgerryg med honningdip & jernurt
shawarma med sugarsnaps & harisdress
SALAT
sydhavssalat med tomat, feta & oliven
X-TRAS
god weekend ❤

Take Away

Take Away hovedret - til ovn eller grill
andebryst med sprøde løg i madagascar sky-sauce
& stegte bådkartofler med selleri i havsalt

Take Away sødt - lige til at spise
blåbær panna cotta med ristede mandler


Hver dag til frokost
rugbrød & lyst brød af skiftende karakter
grøn salat i overflod med flere slags tilbehør
frisk frugt, danske & udenlandske oste samt ekstra pålæg efter aftale