Nytårsmad

Lad os hjælpe dig med nytårsmad således du slipper for stress og kan nyde festen i ro og mag.

Drømmer du om en nytårsaften, hvor du ikke har madpletter på tøjet? Hvor du selv kan nyde alle de lækre retter, endda overraskes lidt, og deltage ved bordet hele aftenen? Og hvor der ikke er panik i køkkenet? Så vil vi gerne hjælpe dig med god nytårsmad. For det fortjener du sikkert.
I stedet for at slutte året med at knokle, så start det nye år med at slappe af med dine gæster og overlad stort set alt det praktiske til os.

Nytårsmad – det bedste nytårsforsæt

Men vi må være ærlige og advare: Har du først en gang prøvet at holde en nytårsaften med vores nytårsmad, kan det godt blive en vane og et nyt nytårsforsæt.
Du kan skifte tøj i god tid, være afslappet når gæsterne kommer og faktisk være sammen med dem.
I kan nyde den lækre nytårsmad sammen i ro og mag, det meste er allerede praktisk anrettet, så du skal blot varme nogle ingredienser. Og dagen derpå er opvasken meget mere overskuelig, end hvis du selv havde lavet nytårsmad fra grunden – og det kan være rigtig rart.

Nytårsmad du husker året efter

Du behøver slet ikke at tænke på maden, for vi har sammensat en festlig menu med lækker nytårsmad.
Hvis du ønsker det, kan du vælge også at lade os sørge for eksempelvis vin, champagne og kransekage samt særlig børnemad, hvis det er aktuelt.
Du bestemmer selv, hvor nemt det skal være. Så læn dig tilbage og glæd dig så til en festlig nytårsaften, hvor både du og gæster kan nyde lækker nytårsmad sammen i ro og mag – eller hvordan det nu skal foregå. Vi gætter på, at du vil huske både maden og oplevelsen til næste år.

Se mere om vores nytårsmad her

Læs mere om:
DHL stafet i København
Julefrokost 2015 i København
DHL løb 2015