Mad i København

Bestil mad ud af huset i København.
Kvalitet og en gave til smagsløgene

Spis varieret og velsmagende mad, vi leverer i København om omegn. 

Vi har et stort udvalg til forskellige lejligheder, så det er altid nemt at få stillet sulten med lækker og velsmagende mad fra os.
Du kan, blandt meget andet, bestille ugens hoveret, lige til at stille i ovnen eller på grillen, ugens dessert, bøf med kold bearnaise, kartoffel og bagt tomat, dagens suppe, tapas med lidt af hvert, dagens salat med gods i, brunch og meget andet, der pirrer smagsløgene og stiller sulten. Og skal det være mad ud af huset i København til mere festlige lejligheder, så kan vi tilbyde vores enestående buffet i 6 forskellige udgaver og til 6 forskellige priser.
Buffeten sammensætter du selv med udgangspunkt i vores menuliste. Vi tilbyder også vores populære frokostordning med lækker frokost hver eneste arbejdsdag.

Tag et kig rundt her på vores hjemmeside og se, hvad vi aktuelt tilbyder af lækkerier og bestil samtidig mad ud af huset online til rimelige priser.

Når kun det bedste er godt nok, bestiller man mad ud af huset i København hos BONCAT.DK

Vi tilbyder lækker mad ud af huset i København, stort udvalg og til priser, som alle kan forholde sig til. Vi leverer lækre frokostordninger lige til at sætte på bordet. Altid afvekslende og lækker mad.

Vi satser målbevidst på økologiske råvarer, som vi tilbereder med kærlighed. Derfor smager mad ud af huset fra os altid ekstra godt.

Bestil og betal sikkert online – og døm selv.

Læs mere om:
Catering til bryllup
Firma frokost i København
Mad til reception