Mad i København

Bestil mad ud af huset i København hos Bing & Nørgaard Catering. Det er kvalitet og en gave til smagsløgene

Spis varieret og velsmagende mad ud af huset i København fra Bing & Nørgaard Catering.
Vi har et stort udvalg til forskellige lejligheder, så det er altid nemt at få stillet sulten med lækker og velsmagende mad fra os.
F.eks. ugens hoveret, lige til at stille i ovnen eller på grillen, ugens dessert, bøf med kold bearnaise, kartoffel og bagt tomat, dagens suppe, tapas med lidt af hvert, dagens salat med gods i, brunch og meget, meget andet, der pirrer smagsløgene og stiller sulten. Og skal det være mad ud af huset i København til mere festlige lejligheder, så kan vi tilbyde vores enestående buffet i 6 forskellige udgaver og til 6 forskellige priser.
Buffeten sammensætter du selv med udgangspunkt i vores menuliste. Vi byder også på en populær frokostordning med en lækker frokost hver eneste arbejdsdag.

Bestil firmavis og vi leverer til aftalt tid.

Tag et kig rundt her på vores hjemmeside og se, hvad vi aktuelt kan tilbyde af lækkerier og bestil samtidig mad ud af huset i København online til rimelige priser.

Når kun det bedste er godt nok, bestiller man mad ud af huset i København hos Bing & Nørgaard Catering

Hver uge sammensætter Bing & Nørgaard Catering en ny Take Away hovedret - lige til at sætte på bordet - og lidt god dessert. Her på hjemmesiden kan du altid se ugens hovedret og dessert. Vi tilbyder lækker mad ud af huset i København i et stort udvalg og til priser, som alle kan forholde sig til. En populær frokostordning, hvor vi leverer firmavis lige til at sætte på bordet. Det er afvekslende og lækker mad.

Vi satser målbevidst på økologiske råvarer, som vi tilbereder med kærlighed. Derfor smager mad ud af huset fra os altid så lækkert.

Bestil og betal sikkert online – og døm selv.

Læs mere om:
Catering til bryllup
Firma frokost i København
Mad til reception