Mad ud af huset

Lækker mad ud af huset i Hillerød. Ring til Bing & Nørgaard Catering. Dejlig mad ud af huset i Hillerød og resten af Nordsjælland

Hos Bing & Nørgaard Catering kan du bestille mad ud af huset i Hillerød og resten af Nordsjælland til blandt andet en rigtig hyggeaften. Og til alle jer, der i forvejen indtager vores frokost på jobbet, tilbyder vi levering af aftensmaden til firmaadressen sammen med frokosten - lige til at tage med hjem efter fyraften.
Ønsker du at få leveret mad ud af huset i Hillerød og resten af Nordsjælland til din privatadresse, så kan det selvfølgelig også lade sig gøre mod en mindre betaling. Du kan desuden vælge selv at afhente maden hos os på Dortheavej 12 i København NV.
Alt Take Away leveres serveringsklart og pænt anrettet i en praktisk engangsservice, og det varme kommer i alubakker lige til at sætte i ovnen eller på grillen.

Læs mere her på vores hjemmeside, hvor du også kan finde priser på de enkelte ting, og tøv ikke med at kontakte os, såfremt du er i tvivl om noget.

Bing & Nørgaard Catering – velsmagende og sund mad ud af huset i Hillerød og resten af Nordsjælland

Mad ud af huset i Hillerød kan du både bestille og betale sikkert online her i vores webshop. Ønsker du at få leveret mad ud af huset i Hillerød direkte hjem til dig selv, så koster det naturligvis lidt for kørslen, men du er også altid velkommen til selv at afhente hos os.

Læs mere om mad ud af huset i Hillerød og det øvrige Nordsjælland her på hjemmesiden. Vi byder på veltillavet og velsmagende mad ud af huset i Hillerød samt resten af Nordsjælland.

Læs mere om:
Catering på Nordsjælland
Tapas ud af huset
Frokost catering