Reception

Lækker veltilberedt mad til reception fra BONCAT.DK. Vælg mellem 4 dejlige menuer

Hos BONCAT.DK tilbyder vi lækker mad til reception, som dine gæster eller besøgende med garanti vil sætte pris på. Vi tilbyder 4 menuer i forskellige størrelser, den mindste har vi kaldt for ”Meget let”, den største for ”Den store”, og de 2 mellemstørrelser har vi døbt til ”Let fyraften” og ”Den fyldige”. Du udvælger selv, hvilke retter du ønsker skal indgå i den færdige menu. Vi har et stort udvalg af muligheder, som du kan se her på hjemmesiden – og til meget attraktive priser – og så er der altid masser af mad i den enkelte kuvert.

Læs mere om os og hvad vi kan tilbyde af mad til reception her på hjemmesiden. Vi anvender de bedste råvarer, i videst muligt omfang økologiske, og vi tilbereder maden omhyggeligt og med respekt for råvarerne og vores kunder. Mad til reception fra os er en nydelse.

Mad til reception fra BONCAT.DK - ganske enkelt i en klasse for sig – den suverænt bedste

Når der skal afholdes reception, så lad BONCAT.DK levere mad til reception, og du vil med garanti ikke blive skuffet. Vi tilbyder buffeter i forskellige størrelser, hvor du selv sammensætter retterne til en helhed lige efter din smag.

Læs mere om dette og mere til på vores hjemmeside, hvor du også kan sammensætte, bestille og betale mad til reception. Nemmere og mere bekvemt kan det ikke blive.

Læs mere om:
Buffet i København
Tapas i København
Buffet ud af huset i København