Reception

Lækker veltillavet mad til reception fra Bing & Nørgaard Catering. Vælg mellem 4 dejlige menuer

Hos Bing & Nørgaard Catering kan vi byde på lækker mad til reception, som jeres gæster eller besøgende med garanti vil sætte pris på. Vi byder på 4 menuer i forskellig størrelse, den mindste har vi kaldt for ”Meget Let”, den største for ”Den Store”, og de 2 mellemstørrelser har vi døbt til ”Let Fyraften” og ”Den Fyldige”. I udvælger selv, hvilke retter I ønsker skal indgå i den færdige menu. Vi har et stort udvalg af muligheder, som I kan se her på vores hjemmeside – og til meget attraktive priser – og der er altid masser af mad til den enkelte kuvert.

Læs mere om os, og hvad vi kan tilbyde af mad til reception her på hjemmesiden. Vi anvender de bedste råvarer, i videst muligt omfang økologiske, og vi tilbereder maden omhyggeligt med omhu og med respekt for råvarerne og vores kunder. Mad til reception fra os er en nydelse.

Mad til reception fra Bing & Nørgaard Catering - ganske enkelt i en klasse for sig – den suverænt bedste

Når der skal afholdes reception, så lad Bing & Nørgaard Catering levere mad til reception, I vil med garanti ikke blive skuffede. Vi tilbyder buffeter i forskellige størrelser, hvor I selv sammensætter retterne til en helhed efter jeres smag til en samlet helhed.

Læs mere om dette og mere til på vores hjemmeside, hvor I også kan sammensætte, bestille og betale mad til reception. Nemmere og mere bekvemt kan det næsten ikke være.

Læs mere om:
Buffet i København
Tapas i København
Buffet ud af huset i København