Firmafrokost

Firmafrokost i København.
Få en frokostordning med BONCAT.DK.
Kvalitetsfrokost hver dag.

BONCAT.DK tilbyder lækre og velsmagende firmafrokoster til jeres medarbejdere. Vi leverer både til større og mindre firmaer, og firmafrokosterne kan tilpasses til individuelle behov. Se vores ugentlige frokost menu og lad dig overbevise om, at en firmafrokost i København med os som leverandør er kvalitet hver eneste dag – året rundt.

Hos BONCAT.DK er der konstant fokus på maden. Vi sætter en ære i at vores frokoster er spændende og varierede hver dag samtidig med, de er sunde og nærende. Økologiske råvarer indgår i videst muligt omfang. 

Bønner, linser, hvedekerner, speltkerner, rugkerner – alt dette indgår i vores firmafrokoster. Sund, nærende og velsmagende mad til alle arbejdsdage.

BONCAT.DK - lækker firmafrokost i København med varieret, veltilberedt og velsmagende mad

Lav en aftale med os om levering af en spændende firmafrokost i København. Vores køkken har fokus på kvaliteten af råvarerne, tilberedningen samt indholdet af fedtprocenter, kostfibre og kulhydrater. Det er ingen tilfældighed, at en daglig firmafrokost fra BONCAT.DK er blevet så populær. Det er nemlig kvalitetsmad til rimelige priser. Se vores ugentlige menu her på hjemmesiden. Du og kollegerne vil sikkert blive imponerede over de mange specialiteter og spændende anretninger.

BONCAT.DK – måske den mest lækre firmafrokost i København.

Læs mere om:
Mad til reception
Buffet i København
Tapas i København