Firmafrokost

Firmafrokost i København. Få en frokostordning med Bing & Nørgaard Catering. Daglig kvalitets frokost

Bing & Nørgaard Catering har udviklet et vinderkoncept med hensyn til firmafrokost i København. Vi tilbyder at levere en lækker og velsmagende firmafrokost til jeres medarbejde, en frokost som alle vil sætte stor pris på. Vi leverer både til større og mindre firmaer, for os er ingen opgave for stor og ingen for lille. Se vores ugentlige frokost menu og lad dig overbevise om, at en firmafrokost i København med os som leverandør er kvalitet hver eneste dag – året rundt.

Hos Bing & Nørgaard Catering er der konstant fokus på maden. Vi sætter en ære i at vores frokost skal være spændende og varieret, hver dag samtidig med, at den er sund og nærende. Økologiske råvarer indgår i videst muligt omfang. Vi tager vores kunder og vores firmafrokost alvorligt, men vi gør det med et smil, fordi vi også tilbyder en meget fin kundeservice.

Bønner, linser, hvedekerner, speltkerner, rugkerner – alt dette indgår i vores firma frokost. Det er sund, nærende og velsmagende mad til alle arbejdsdage.

Bing & Nørgaard Catering - lækker firmafrokost i København med varieret, veltillavet og lækker mad

Lav en aftale med os om levering af en spændende firmafrokost i København, hvor vores køkken altid fokuserer på kvaliteten af råvarerne, tillavningen samt indholdet af fedtprocenter, kostfibre og kulhydrater. Det er ingen tilfældighed, at en daglig firmafrokost fra Bing & Nørgaard Catering er blevet så populær. Det er nemlig kvalitetsmad til rimelige priser. Se vores ugentlige menu her på hjemmesiden. I vil sikkert også blive imponeret over de mange specialiteter og de spændende anretninger.

Bing & Nørgaard Catering – måske den mest lækre firmafrokost i København.

Læs mere om:
Mad til reception
Buffet i København
Tapas i København