Julefrokost i København

Der kan være mange spørgsmål, men skal du holde julefrokost i København men Bing & Nørgaard Catering et sikkert svar på de fleste af dem.

Bliver sværen nu sprød? Hvordan bliver de brunede kartofler perfekte? Og hvor meget flæskesteg skal man lige beregne?
Vi leverer nemlig de råvarer, retter og den erfaring, der gør, at din julefrokost bliver en succes – ikke mindst for dig selv.

Den nemme og lækre julefrokost i København

Du får det nemmere med en julefrokost serveret af Bing & Nørgård Catering. Vi sørger ikke bare for, at du får ros for maden og udvalget, men også for at du faktisk kan slappe af og selv nyde din julefrokost i København.
Vi leverer nemlig maden, anrettet og lige til at sætte på bordet, og dermed skal du ikke bekymre dig om det, men kan hygge dig mere med gæsterne undervejs. Det manglede da også bare. Det er jo også din julefrokost.

Julefrokost med alle favoritterne

Vi kan vores julefrokost ABC, og ved hvad der skal til for, at også smagsløgene kommer i julestemning. I er altså i trygge hænder og får et bredt udvalg af de klassiske retter, lækkert tilberedt, efter alle traditioner og forskrifter.
Skulle I nu have særlige juleønsker til menuen, så giv os endelig et kald og lad os vende mulighederne, for vores kokke er tit i gavehumør, og så finder vi ud af en løsning, der passer jer.

Du kan få leveret vores julefrokost i København, og vi kan både sørge for arrangementer for private og til firmaer. Se mere her

Læs mere om:
Nytårsmad
DHL stafet i København
Julefrokost 2015 i København