Julefrokost 2018

Skal du stå for julefrokosten i 2018 i København? Så ved du, at forventningerne til årets fest altid er høje – ikke mindst til maden.

Fortvivl ikke, hos BONCAT.DK er vi eksperter i at hjælpe julehumøret på godt vej i København og omegn, både hos dig og dine gæster. Vi opfylder gerne alle dine ønsker til julemenuen og sørger for, at du som arrangør er i trygge hænder, så du kan koncentrere dig om de andre gøremål – og ligefrem nå at nyde julefrokosten i København 2018 selv!

Hvis den store julefrokost 2018 skal være uforglemmelig

En rigtig, klassisk julefrokost er traditionsrig, alligevel kan der være mange ønsker til, hvad der skal stå på bordet alt efter, hvorfra i landet, man kommer. Her er vi fleksible, for hos BONCAT.DK sætter vi en ære i, at din julefrokost 2018 i København bliver en, der huskes for den gode mad. Derfor kan du vælge vores faste og populære menu med de klassiske favoritter, eller du kan tage fat i os og høre om vi kan gøre din ønskeseddel til et menukort.

Når julefrokosten i 2018 skal være nem

Uanset hvor mange I er, om det er i privat regi eller i firmasammenhæng, så vi står vi klar til at gøre julefrokosten i 2018 til en succes.
Vores ambition er, at gæsterne vil huske maden, og at du også vil tænke tilbage på den gode service, de flotte anretninger, den personlige bestilling og den afslappede dag. Vi vil jo også gerne gøre din julefrokost til en af vores juletraditioner. Læs mere her.

Læs mere om:
DHL løb 2018 
Julebuffet i København
Julefrokost i København