Julefrokost 2016

Skal du stå for julefrokost 2016 i København? Så ved du, at forventningerne altid er høje til årets fest – og ikke mindst til maden.

Men fortvivl ikke, for hos Bing & Nørgaard Catering er vi eksperter i at hjælpe julehumøret på godt vej i København og omegn, både hos dig og dine gæster. Vi opfylder gerne alle jeres juleønsker til menuen, og sørger for, at du som arrangør er i trygge hænder og kan koncentrere dig om de andre gøremål – og ligefrem nå at nyde julefrokosten i København 2016 selv!

Hvis den store julefrokost 2016 skal være uforglemmelig

En rigtig, klassisk julefrokost er jo fyldt med traditioner, og derfor kan der være mange ønsker til, hvad der skal stå på bordet alt efter, hvor man kommer fra i landet. Her er vi fleksible, for hos Bing & Nørgaard Catering sætter vi en stor ære i, at din julefrokost 2016 i København bliver en, man husker for den gode mad. Derfor kan du vælge vores faste og populære menu med de store klassiske favoritter, eller tage fat i os og høre om vi kan gøre jeres ønskeseddel til et menukort.

Når julefrokost 2016 skal være nem

Uanset hvor mange I er, om det er i privat regi eller i firmasammenhæng, så vi står vi klar til at gøre jeres julefrokost 2016 til en succes.
Vores ambition er altid, at gæsterne vil huske maden, og at du også vil tænke tilbage på den gode service, den nemme anretning, den personlige bestilling og den afslappede dag. Vi vil jo også gerne gøre jeres julefrokost til en af vores juletraditioner. Læs mere her.

Læs mere om:
DHL løb 2016
Julebuffet i København
Julefrokost i København