Julebuffet i København

Grib chancen for at få serveret året julebuffet i København.

Vi har nemlig buffeten, der kan få julelysene frem i øjnene på langt de fleste madelskere.

Hos Bing & Nørgaard Catering gør vi altid vores til, at din julebuffet bliver en succes og kan leve op til de høje forventninger, der altid er til dette traditionsrige arrangement. Vi kan vores julebuffet klassikere, så englene omkring København synger, og vil vi gerne prøve at opfylde eventuelle juleønsker I måtte have til menuen.

Din julebuffet skal også være sjov

Det er jo ofte svært at være vært. Man skal være forberedte på det uforudsete og samtidig have overskud til gæsterne. Men bestiller du vores julebuffet, skal du ikke nødvendigvis bestille meget andet. Vi sørger nemlig for lækker mad i en nem anretning, så du kan slappe af, nyde julebuffeten og hygge dig sammen med alle de andre.
Dit arrangement er med andre ord i trygge og kyndige hænder – og du får hele æren.

Vi serverer din julebuffet i København

Hvad skal man nu vælge? Julebordet byder jo på så mange favoritter, at det faktisk kan være svært at nå at smage det hele, før man er mæt. Derfor er en julebuffet ideel. Her får I god tid, hvor I selv kan gå til og fra, og sammensætte jeres egen menu af favoritter. Alle kan få opfyldt deres madønsker i år, og skulle der være nogle særlige må I lige sige til.

Du kan bestille vores julebuffet i København, og vi leverer både til private og firmaer. Se mere her

Læs mere om:
Julefrokost i København
Nytårsmad
DHL stafet i København