Frokostordninger

Frokostordninger hos Bing & Nørgaard Catering, det ved man, hvad er. Kvalitet til den sidste brødskive

Lav en fordelagtig frokostordning hos Bing & Nørgaard Catering og bestil samtidig Take Away til hjemmehyggen. Og til alle jer, der i forvejen nyder vores frokost på jobbet, tilbyder vi aftensmaden leveret sammen med frokosten uden transportgebyr, lige til at tage med hjem når arbejdsdagen er slut.
Ønsker du at få leveret aftensmaden til din privatadresse, så lader det sig nemt arrangere mod betaling. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at afhente hos os på Dortheavej 12 i København NV, hvis du nu alligevel skulle være i nærheden. Vi leverer frokostordninger for mindre og større firmaer overalt i Storkøbenhavn.

Sund mad er ensbetydende med glade medarbejdere. Hos Bing & Nørgaard Catering bestræber vi os på at servere en sund og alsidig frokost med indslag fra det klassiske danske køkken og masser af inspiration fra verden omkring os. Derfor sætter vi en ære i, at vores frokost skal være spændende og varieret - hver dag. En frokostordning hos os er en energibombe i dagligdagen.

Vælg at indgå en frokostordning med Bing & Nørgaard Catering. Sund, nærende og velsmagende mad

Bing & Nørgaard tilbyder daglige frokostordninger til både store og små firmaer. Vi går i vid udstrækning ind for økologiske råvarer og gør, hvad vi kan for at tillave sund og ernæringsrigtig mad. Vi er altid åbne for nye idéer og ønsker, så tøv ikke med at formidle dine forslag til os. Går I ind for varm mad eller spændende salater? Holder I af ost, eller varm suppe, italiensk charcuteri eller kage? Vi er fleksible, og sammensætter gerne en frokostpakke der passer netop til jeres firma. Det eneste vi aldrig går på kompromis med er kvaliteten. En frokostordning hos os er en garanti for sund og velsmagende mad.

Her på hjemmesiden kan du til enhver tid se den aktuelle uge menu.

Læs mere om:
Mad ud af huset i København
Catering til bryllup
Firma frokost i København