Frokostordning

Frokostordning hos BONCAT.DK.
Kvalitet til sidste skive brød.

Få en fordelagtig frokostordning hos BONCAT.DK og bestil samtidig take away til hjemmehyggen. Vi leverer frokostordninger til mindre og større firmaer overalt i Storkøbenhavn.

Sund mad er ensbetydende med glade medarbejdere. Hos BONCAT.DK bestræber vi os på at servere sund og alsidig frokost med menuer fra det klassiske danske køkken med inspiration fra hele verden. Vi sætter en ære i, at vores frokoster er spændende og varierede - hver dag! En frokostordning hos os er en energibombe i dagligdagen.

Bestil frokostordning hos BONCAT.DK
- Sund, nærende og velsmagende mad

BONCAT.DK tilbyder frokostordninger til både store og små firmaer. Vi går i vid udstrækning ind for økologiske råvarer og gør, hvad vi kan for at lave sund og ernæringsrigtig mad. Vi er altid imødekommende for nye idéer og ønsker, så tøv ikke med at dele dine ønsker med os. Går du ind for varm mad, spændende salater, ost, suppe, italiensk charcuteri eller kage? Vi er fleksible, og sammensætter gerne en frokostpakke der passer netop til dit firma. Det eneste vi aldrig går på kompromis med er kvaliteten. En frokostordning hos os er en garanti for sund og velsmagende mad.

Her på hjemmesiden kan du til enhver tid se den aktuelle ugemenu.

Læs mere om:
Mad ud af huset i København
Catering til bryllup
Firma frokost i København