Frokostordning

Bestil en frokostordning i København med BONCAT.DK.
Frisk og sund mad hver eneste dag.

Bestil en frokostordning hos BONCAT.DK. Alle årets dage tilbyder vi en nem og bekvem frokostordning i København. Ring og hør mere om vores lækre frokostordninger i København og omegn. Hver dag tilbyder vi en velsmagende frokostordning bestående af blandt andet en varm ret med tilbehør, forskelligt pålæg, forskellige spændende salater, danske og udenlandske oste, dressinger, rugbrød og lyst brød, frisk frugt og kage, der naturligvis varierer fra uge til uge.

Hos BONCAT.DK kan vi ikke alene arrangere en fordelagtig frokostordning, der kan skræddersys til lige netop jeres firma. Vi kan også tilbyde brunch, buffeter til firmafester, bryllupper og meget andet. Alt dette kan du læse mere om her på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille det hele i vores webshop og betale sikkert online. Nemmere og mere bekvemt kan det næppe gøres.

Slip for det daglige besvær.
Bestil frokostordning i København hos BONCAT.DK

Glæd dine medarbejdere med en lækker frokostordning i København hos BONCAT.DK. Vi tilbereder jeres daglige frokost og leverer i firmaet, hver dag til aftalt tid. Vi garanterer en frisk og velsmagende firmafrokst med masser af sundt brød, grønt, frisk frugt, oste og pålæg efter aftale. Vi tilbyder en frokostordning i København, der er blandt de bedste på markedet.

Læs mere om vores nemme og sunde frokostordning her på hjemmesiden og ring gerne til os for at høre mere. Vi er til for dig.

Læs mere om:
Catering i København
Mad ud af huset i Hillerød
Catering på Nordsjælland
Julebuffet København
Tapas ud af huset
Buffet København