Frokostordning

Frokostordning i København. Lækker frokost hver eneste dag

Lav en frokostordning med Bing & Nørgaard Catering. Masser af frisk og sund mad hver eneste dag

Aftal en frokostordning med Bing & Nørgaard Catering. Hver dag året rundt byder vi på en nem og bekvem frokostordning i København. Ring og hør nærmere om, hvordan vi kan arrangere en nem frokostordning i København. Hver dag til frokost kan vi tilbyde en fordelagtig frokostordning med en dejlig frokost bestående af blandt andet en varm ret med tilbehør, forskelligt pålæg, forskellige fyldige salater, danske og udenlandske oste, dressinger, rugbrød og lyst brød, frisk frugt og kage, som selvfølgelig varierer fra uge til uge.

Hos Bing & Nørgaard Catering kan vi ikke kun arrangere en fordelagtig frokostordning, der kan skræddersys til lige netop jeres firma. Vi kan også tilbyde brunch, buffeter til firmafester, bryllup og meget andet. Alt dette og mere til kan du læse mere om her på vores hjemmeside, hvor du ligeledes kan bestille det hele i vores webshop og betale sikkert online. Nemmere og mere bekvemt kan det næppe gøres.

Slip for det daglige besvær – lav en bekvem frokostordning i København med Bing & Nørgaard Catering

Glæd jeres medarbejdere med en lækker frokostordning i København hos Bing & Nørgaard Catering. Vi kan gøre jeres daglige frokost klar og levere firmavis hver dag til aftalt tid - frisk og velsmagende med masser af sundt brød, grønt, frisk frugt, oste og pålæg efter aftale. Vi byder på en frokostordning i København, som hører til de bedste på markedet.

Læs mere om vores nemme og sunde frokostordning her på hjemmesiden og ring gerne til os for at aftale nærmere. Vi er her for dig.

Læs mere om:
Catering i København
Mad ud af huset i Hillerød
Catering på Nordsjælland
Julebuffet København
Tapas ud af huset
Buffet København