Frokost Catering

Frokost catering med Bing & Nørgaard Catering som leverandør- en rendyrket nydelse til den rigtige pris

Bestil en lækker og velsmagende frokost catering i selskab med Bing & Nørgaard Catering, frokost catering til en rimelig pris og af en meget høj kvalitet. Vi leverer din frokost efter en samlet bestilling fra dit firma. Frokosten består af blandt andet af en varm ret med tilbehør, forskelligt pålæg, forskellige fyldige salater, danske og udenlandske oste, dressinger, rugbrød og lyst brød samt frisk frugt og kage, som selvfølgelig varierer fra uge til uge – en både sund, nærende og lækker frokost catering tillavet af friske råvarer.

Frokost catering med os som partner gør hverdagen nemmere og meget mere festlig. Prøv os – og døm selv, du vil med garanti ikke blive skuffet. Frokost catering fra os er velsmagende frokost i hverdagen – og det er vel ikke så galt?

Gør den grå hverdag lidt mere festlig med velsmagende frokost catering fra Bing & Nørgaard Catering

Bestil en lækker frokost catering hos Bing & Nørgaard Catering, veltillavet af altid friske råvarer og kvalitet til sidste mundfuld. Rugbrød og lyst brød i forskellige sammensætninger, masser af grønt og frisk frugt samt et udvalg af danske og udenlandske oste. Pålæg kan bestilles særskilt og efter smag.

Tjek vores hjemmeside og webshop, vi kan nemlig foruden frokost catering byde på en masse andre lækkerier såsom buffeter, brunch, afhentningsklare picnic pakker, tapas anretninger – og meget andet. Frokost catering fra Bing & Nørgaard Catering er en dejlig smagsoplevelse, en lækker frokost midt i hverdagen.

Læs mere om:
Catering buffet
Frokostordning
Mad ud af huset i København