DHL stafet

Skal du deltage i årets DHL stafet i København? Vi leverer menuen.

For mange begynder aftenen faktisk først, når holdets sidste løber har krydset mållinjen. Det er her, man kan samles, få diskuteret løbet, grine af de sjove situationer undervejs, udvekslet fif og lægge taktik til det kommende år. Og det gør man bedst over et hyggeligt, fælles måltid.

Tag os med på holdet til DHL stafet i København

Når I har picnic fra BONCAT.DK med til DHL stafetten, er målet helt klart, en rigtig hyggelig aften med nem, lækker mad til godt selskab. Vi kan ikke hjælpe jer hurtigere over målstregen, men vi kan sørge for, at I kun skal koncentrere jer om at løbe DHL stafet. Bagefter kan vi bidrage med kold mad, hvor alt er klart til servering, pænt anrettet i praktisk engangsservice.

Bestil vindermad til sultne løbere

Vi blander os ikke i jeres ambitioner for DHL stafetten, men vil I have en velsmagende og hyggelig aften, skal I blot et par dage før fortælle os, hvor mange I er, hvad I vil spise og hvornår I skal bruge maden, så tager vi den derfra.
Vores ambition er, at vi kan levere så mange lækkerier til jeres DHL stafet, at vi kan gøre os fortjent til at komme med næste år også.

Læs mere om:
Julefrokost 2018 i København
DHL løb 2018 
Julebuffet i København