DHL stafet

Skal du deltage i årets DHL stafet København? Så vil vi foreslå, at du gør en aften ud af det.

For mange begynder aftenen faktisk på mange måder først, når holdets sidste løber har krydset mållinjen. Det er her, man kan samles, få diskuteret løbet, grinet af de sjove situationer undervejs, udvekslet fif og lagt taktisk til næste år. Og det gør I alt sammen bedst over et hyggeligt, fælles måltid.

Tag os med på holdet til DHL stafet København

Når I har picnic fra Bing & Nørgaard Catering med på jeres DHL stafet hold, er målet helt klart en rigtig hyggelig aften med nem, men lækker mad i godt selskab. Vi kan ikke hjælpe jer hurtigere over stregen, men vi kan sørge for, at I kun skal koncentrere jer om at løbe DHL stafet. Bagefter kan vi bidrage med koldt mad, og alt er klart til servering, pænt anrettet i praktisk engangsservice.

Bestil et nemt og hyggeligt DHL stafet

Vi blander os ikke i jeres ambitioner for DHL stafetten, men vil I have en nem og hyggelig DHL stafet aften, skal I blot et par dage før fortælle os, hvor mange I er, hvad I vil spise og hvornår I skal bruge maden. Så skal vi nok tage det derfra.
Vores ambition er, at vi kan levere så mange lækkerier til jeres DHL stafet, at vi kan gøre os fortjent til at komme med næste år også.

Læs mere om:
Julefrokost 2015 i København
DHL løb 2015
Julebuffet i København