Catering

Catering i Nordsjælland.
Lækker mad til rimelige priser.

Når det gælder catering i Nordsjælland, så vælg BONCAT.DK som din leverandør. Vi tilbyder et væld af muligheder: 6 forskellige buffeter som du selv sammensætter ud fra vores delmenuer, 3 tapas menuer, picnic menu, brunch, frokostordning, dagens menu – og ikke mindst vores populære firmafrokostordning. Gennemgående for vores koncept er, at vi tilbyder en række delmenuer, ud fra hvilke du selv kan sammensætte den endelige menu og der er mange muligheder. Vi hjælper dig naturligvis også gerne med at sammensætte en velbalanceret menu.

Læs mere her på hjemmesiden om catering i Nordsjælland og se vores mange forskellige retter, som du frit kan vælge iblandt. Du kan også afgive din bestilling online og betale sikkert med de gængse kreditkort. Vi gør alt for at skabe god og velsmagende catering til Nordsjælland.

Vælg det sikre – vælg BONCAT.DK
til såvel hverdag som fest

Når du har behov for at bestille catering i Nordsjælland, er BONCAT.DK den rigtige leverandør at vælge. Sammensæt selv din menu til buffet, tapas, brunch og grill med mere. Vi har et stort udvalg af velsmagende retter at vælge imellem, og der er noget for enhver smag. Vi leverer gerne alt inklusive drikkevarer samt glas, tallerkener og bestik, men du er selvfølgelig også velkommen til at afhente bestillingen hos os, hvis du foretrækker det.

Læs mere her på hjemmesiden om catering i Nordsjælland og se de mange enkelte retter, som du kan vælge iblandt. Du kan også bestille online og betale sikkert med Dankort eller Visa m.fl.

Læs mere om:
Tapas ud af huset
Frokost catering
Catering buffet