Catering

Catering i Nordsjælland med Bing & Nørgaard Catering i Nordsjælland. Lækker mad til de rigtige priser

Når det gælder catering i Nordsjælland, så vælg Bing & Nørgaard Catering som leverandør. Vi kan tilbyde et væld af muligheder: 6 forskellige buffeter som du selv sammensætter ud fra vores delmenuer, 3 tapas menuer, picnic menu, brunch, frokostordning, dagens menu – og ikke mindst vores populære frokostordning på firmabasis. Det gennemgående for vores koncept er, at vi tilbyder en række delmenuer, ud fra hvilke I selv kan sammensætte den samlede menu – og der er masser af muligheder. Vi hjælper jer naturligvis også til enhver tid gerne med at sammensætte en velbalanceret menu.

Læs mere her på hjemmesiden om catering i Nordsjælland og Storkøbenhavn og se hele vores store program af enkelt retter, som I frit kan vælge iblandt. I kan også afgive jeres bestilling her online og betale sikkert med de mest almindelige kreditkort. Velkommen til Bing & Nørgaard Catering, hvor vi gør alt for at skabe god og velsmagende mad til vores catering i Nordsjælland og i København.

Vælg det sikre for det usikre – vælg Bing & Nørgaard Catering til såvel hverdag som fest

Når du har behov for at bestille catering i Nordsjælland, så er Bing & Nørgaard Catering den rigtige leverandør at vælge. Sammensæt selv jeres menu til buffet, tapas, brunch og grill med mere. Vi hae snesevis af velsmagende retter at vælge imellem, og der er noget for enhver smag. Vi leverer gerne det hele inklusive drikkevarer samt glas, tallerkner og bestik, men I er selvfølgelig også velkomne til at afhente bestillingen hos os.

Læs mere her på hjemmesiden om catering i Nordsjælland og se de mange enkelte retter, som du kan vælge iblandt. Bestil også gerne online og betal sikkert med Dankort eller Visa m.fl.

Læs mere om:
Tapas ud af huset
Frokost catering
Catering buffet