Catering

Catering i København på 1. klasse.

Bing & Nørgaard Catering leverer lækker mad til buffet og lunch m.m.

Skal det være rigtig god catering i København, så skal maden komme fra Bing & Nørgaard Catering. Vi har et bredt sortiment af velsmagende mad, blandt andet 6 forskellige buffeter, tapas i 3 størrelser, en populær frokostordning, brunch samt buffeter til ethvert festligt arrangement som for eksempel bryllup, barnedåb, firmafest og andet.

Vores buffeter består af veltillavede og velsmagende retter i forskellige kategorier, og du vælger selv og sammensætter din egen menu efter ønske, men vi hjælper gerne med at skabe harmoni i menuen. Her på hjemmesiden kan du finde en komplet oversigt over vores valgfrie menuer. Du kan helt sikkert finde de retter, som du holder mest af.

Tag en rundtur her på vores hjemmeside og se, hvad vi kan tilbyde af diner transportable i København, det er nemlig ikke så lidt. Får du lyst til at bestille hos os, så kan du bestille og betale sikkert online.

Buffet som catering i København. Se de mange valgfrie menuer hos Bing & Nørgaard Catering

Kvalitet behøver ikke altid at koste en formue, heller ikke når det gælder catering i København. Vi står for ukompliceret catering og pragtfuld mad, der kan gøre alle madelskere glade og tilfredse. Vi tilbyder catering og diner transportable i København i form af 6 forskellige buffeter med alverdens lækkerier, brunch, frokost, lækre tapas anretninger og meget, meget mere.

Læs mere her på vores hjemmeside om catering og diner trasportable i København, hvor I også kan bestille online og ring gerne til os, såfremt I har særlige ønsker eller er i tvivl om noget.

Læs mere om:
Mad ud af huset i Hillerød
Catering på Nordsjælland
Tapas ud af huset