Catering

BONCAT.DK leverer lækker mad i København til buffet, lunch m.m.

Leder du efter rigtig god catering i København, så skal maden komme fra BONCAT.DK. Vi har et bredt sortiment af velsmagende mad, blandt andet 6 forskellige buffeter, tapas i 3 størrelser, en populær frokostordning, brunch samt buffeter til ethvert festligt arrangement som for eksempel bryllup, barnedåb, firmafest og andet.

Vores buffeter består af veltilberedt og velsmagende retter i forskellige kategorier, og du kan sammensætte din helt egen menu efter ønske, selvom vi selvfølgelig gerne hjælper med at skabe harmoni i menuerne. Her på hjemmesiden kan du finde en komplet oversigt over vores valgfrie menuer. I vores store udvalg finder du noget for enhver smag. 

Tag en rundtur her på vores hjemmeside og se vores diner transportable menuer som vi leverer til København og omegn. Ønsker du at bestille med det samme, kan dette gøres sikkert i vores online bestilling.

Catering buffet i København. Se de mange valgfrie menuer hos BONCAT.DK

Kvalitet behøver ikke altid at koste en formue, heller ikke når det gælder catering i København. Vi står for ukompliceret catering og pragtfuld mad, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne gane. Vi tilbyder catering og diner transportable i København i form af 6 forskellige buffeter med alverdens lækkerier, brunch, frokost, lækre tapasanretninger og meget, meget mere.

Læs mere her på vores hjemmeside om catering og diner transportable i København. Du kan bestille online og ring endelig til os, hvis du har særlige ønsker eller er i tvivl om noget.

Læs mere om:
Mad ud af huset i Hillerød
Catering på Nordsjælland
Tapas ud af huset