Catering

Catering buffet på 1.klasse fra Bing & Nørgaard Catering. 6 forskellige buffet anretninger – vælg selv

Bing & Nørgaard Catering kan tilbyde en dejlig catering buffet i 6 forskellige størrelser og til forskellige priser. Tag et kig på mulighederne - vælg størrelse og sammensæt selv menuen - let og gennemskueligt med størst mulig valgfrihed.

Vi kan tilbyde en veltillavet catering buffet af forskellig sammensætning og størrelse, lige fra den mindste, som vi kalder for ”Let Hygge” og størrelsesmæssigt videre til ”Småsulten”, ”Lidt af hvert”, ”Nok til alle”, ”Rigeligt” og ”Madglad” – sidstnævnte med en overflod af lækre retter. Hos os sammensætter du selv din buffet ud fra vores omfangsrige delmenuer, så du har maksimal valgfrihed til at sammensætte netop den menu, som passer til dine og dine gæsters smagsløg.

Se hele det store udbud her på vores hjemmeside og webshop og vælg i ro og mag blandt vores mange lækkerier. Hos os betaler du samtidig sikkert og nemt med dit Dankort eller lignende.

Vælg en veltillavet og velsmagende catering buffet fra Bing & Nørgaard Catering

Vælg en lækker selvkomponeret catering buffet fra Bing & Nørgaard Catering. Hos os kan du nemlig vælge blandt 6 menu størrelser – og menuerne sammensætter du selv ud fra vores mange menutilbud. Let og bekvemt – og samtidig får du en buffet som indeholder lige netop de ting, som frister mest hos dig selv og dine gæster.

Vælg og sammensæt din catering buffet her på hjemmesiden, hvor du ligeledes kan betale sikkert online.

Læs mere om:
Frokostordning
Mad ud af huset i København
Catering til bryllup