Catering

Førsteklasses catering buffet
6 forskellige buffetter du vælger selv

BONCAT.DK tilbyder en dejlig catering buffet i 6 forskellige størrelser og til forskellige priser. Vælg og sammensæt selv blandt vores mange menuer, let og gennemskueligt med størst mulig valgfrihed.

Vi kan tilbyde en veltillavet catering buffet med individuel sammensætning og størrelse, lige fra den mindste, som vi kalder for ”Let hygge” og størrelsesmæssigt videre til ”Småsulten”, ”Lidt af hvert”, ”Nok til alle”, ”Rigeligt” og ”Madglad” – sidstnævnte med en overflod af lækre retter. Hos os sammensætter du selv din buffet ud fra vores mange delmenuer, så du har maksimal valgfrihed til at sammensætte netop den menu, der passer til dine og dine gæsters smagsløg.

Se vores store udvalg her på vores hjemmeside og i webshoppen og vælg i ro og mag blandt vores mange lækkerier. Hos os betaler du samtidig sikkert og nemt med dit kreditkort.

Vælg en veltillavet og velsmagende catering buffet fra BONCAT.DK

Vælg en lækker selvkomponeret catering buffet fra BONCAT.DK Hos os kan du nemlig vælge blandt 6 menu størrelser – og menuerne sammensætter du selv ud fra vores mange menutilbud. Let og bekvemt – og samtidig får du en buffet, der indeholder lige netop de retter, der frister mest.

Vælg og sammensæt din catering buffet her på hjemmesiden, hvor du ligeledes kan betale sikkert online.

Læs mere om:
Frokostordning
Mad ud af huset i København
Catering til bryllup