Catering til bryllup og andre store begivenheder fra Bing & Nørgaard Catering. Det er velsmagende gourmet mad

Kom trygt til Bing & Nørgaard Catering, når det gælder catering til bryllup. Vi har skabt et godt og populært catering bryllup tilbud, hvor vi tager os af det hele. Vores kokke sammensætter menuen til lejligheden og tilbereder den omhyggeligt, og vores chauffører leverer til tiden. Catering bryllupsmaden er velsmagende og lavet fra bunden på basis af gode råvarer – økologiske i videst muligt omfang. Vi leverer catering til alle slags private arrangementer, catering til bryllup, til firmafester og receptioner med mere. Hvis I ønsker det, står vi også gerne for drikkevarer, personale samt service, og vi kan supplerende tilbyde at opstille en popcornmaskine eller andet sjovt til børnene.

Vælg mellem vores 6 lækre buffeter i forskellig størrelse. I vælger selv, hvad der skal indgå i buffeten ud fra vores menuoversigt. Ønsker I alternativt et catering bryllup arrangement mere som en reception, kan vi også tilbyde 4 forskellige receptionsmenuer.

Læs mere om catering bryllup her på hjemmesiden og tag endelig fat i os, såfremt I har spørgsmål.

Catering bryllup med stil og velsmagende gourmet mad. Kontakt Bing & Nørgaard Catering og hør mere

Bing & Nørgaard Catering, specialisten i velsmagende catering, tilbyder catering til bryllup og andre festlige begivenheder. Vælg mellem 6 forskellige lækre buffeter og 4 forskellige receptionsmenuer. Vi kan tilbyde catering til bryllup for enhver pengepung. Uanset hvad i vælger, så sammensætter I selv jeres menu ud fra vores omfattende menuliste, hvor der er masser af lækkerier til attraktive priser.

Læs mere her på hjemmesiden, hvor I også kan bestille og betale sikkert.

Læs mere om:
Firma frokost i København
Mad til reception
Buffet i København