Bryllup

Catering til bryllup og andre store begivenheder fra BONCAT.DK - Velsmagende gourmetmad

Kom trygt til BONCAT.DK, når det gælder catering til bryllup. Vi har skabt et godt og populært catering bryllupstilbud, hvor vi tager os af det hele. Vores kokke sammensætter menuen til lejligheden og tilbereder den omhyggeligt, og vores chauffører leverer til tiden. Catering bryllupsmaden er velsmagende og lavet fra bunden på basis af gode råvarer – i videst muligt omfang økologisk. Vi leverer catering til private arrangementer, catering til bryllup, til firmafester og receptioner med mere. Hvis du ønsker det, står vi også gerne for drikkevarer, personale samt service, og vi kan supplerende tilbyde at opstille en popcornmaskine eller andet sjovt til børnene.

Vælg mellem vores 6 lækre buffeter i forskellige størrelser. Du vælger selv, hvad der skal indgå i buffeten ud fra vores menuoversigt. Ønsker du alternativt et catering bryllup arrangement i form af en reception, kan vi også tilbyde 4 forskellige receptionsmenuer.

Læs mere om catering bryllup her på hjemmesiden og tag endelig fat i os, såfremt du har flere spørgsmål.

Catering, bryllup med stil og velsmagende gourmetmad. Kontakt BONCAT.DK og hør mere

BONCAT.DK, specialisten i velsmagende catering, tilbyder catering til bryllup og andre festlige begivenheder. Vælg mellem 6 forskellige lækre buffeter og 4 forskellige receptionsmenuer. Vi kan tilbyde catering til bryllup for enhver pengepung. Uanset hvad du vælger, så sammensætter du selv din menu ud fra vores omfattende udvalg af menuer, hvor der er masser af lækkerier til attraktive priser.

Læs mere her på hjemmesiden, hvor du også kan bestille og betale sikkert.

Læs mere om:
Firma frokost i København
Mad til reception
Buffet i København