Lækker Buffet

Lækker buffet ud af huset i København. Du vælger selv retterne

Til festen tilbyder Bing & Nørgaard Catering en lækker buffet og nytårsmenu ud af huset i København

Bing & Nørgaard Catering tilbyder en populær buffet ud af huset i København. Hos os kan du selv sammensætte din buffet med alle de ting, som du holder mest af. En god og lækker buffet er sammensat med tanke på helheden og med noget til alle. Du vælger menuen, vi udvælger med omhu råvarerne og tilbereder maden med kærlighed. Vælg dine retter ud fra delmenuerne snacks, det lette, salat, kød og fisk, kartoffel, dressing samt sødt og ost.. Her er masser af veltillavet og lækker mad til alle.

Vi har base i København, og hver dag leverer vi buffet ud af huset i København til både firmaer og private i Storkøbenhavn og på Nordsjælland. Vi står for et dynamisk køkken, der i dagligdagen skaber glæde blandt medarbejderne, og hvor der ved menuvalg og råvareindkøb bliver taget stort hensyn til såvel fedtindhold som indhold af kulhydrater med mere. Vi tilbyder desuden også nytårsmenu ud af huset.

Foretrækker du det bedste - vælg en lækker buffet ud af huset i København fra Bing & Nørgaard Catering

Hos Bing & Nørgaard Catering byder vi på et stort udvalg af buffet ud af huset i København. Ikke mindre end 6 forskellige buffeter af forskellig størrelse. Den mindste har vi kaldt for ”Let Hygge”, den mest omfangsrige for ”Madglad” – den indeholder virkelig lange baner af lækkerier i rigelige mængder. Ind i mellem har vi ”Småsulten”, ”Lidt af hvert”, ”Nok til alle” samt ”Rigeligt” – masser af muligheder for at vælge den buffet ud af huset i København, som du har lyst til.

Hos os sammensætter du selv din buffet ud af huset i København ud fra vores delmenuer, som du alle kan se i sin helhed her på hjemmesiden, hvor du også kan bestille online. Husk at vi også tilbyder nytårsmenu ud af huset

Læs mere om:
Frokostordning i København
Catering i København
Mad ud af huset i Hillerød
Catering Nordsjælland
Tapas us af huset
Frokost catering