Lækker buffet

Til festen tilbyder BONCAT.DK en lækker buffet ud af huset i København.
Du vælger selv retterne.

BONCAT.DK tilbyder en populær buffet ud af huset i København. Hos os kan du selv sammensætte din buffet med alle de ting, som du holder mest af. En god og lækker buffet sammensat med tanke på helheden og med noget til enhver smag. Du vælger menuen, vi udvælger med omhu råvarerne og tilbereder maden med kærlighed. Vælg dine retter ud fra delmenuerne; snacks, det lette, salat, kød og fisk, kartoffel, dressing samt sødt og ost. Stort udvalg af veltillavet og lækker mad til alle madelskere.

Vi har base i København, og hver dag leverer vi buffet ud af huset i København og omegn samt Nordsjælland. Vi leverer både til firmaer og private. Vi består af et dynamisk køkken, der i dagligdagen skaber glæde blandt medarbejderne og hvor der, ved sammensætning af menuer og råvareindkøb, bliver skelet såvel fedtindhold som indhold af kulhydrater med mere. 

Foretrækker du det bedste så vælg en lækker buffet ud af huset i København fra BONCAT.DK

Hos BONCAT.DK byder vi på et stort udvalg af buffeter ud af huset i København. Ikke mindre end 6 forskellige buffeter af forskellig størrelse og indhold. Den mindste har vi kaldt for ”Let hygge”, den mest omfangsrige for ”Madglad”, sidstnævnte indeholder et stort udvalg af lækkerier i rigelige mængder. Ind i mellem har vi ”Småsulten”, ”Lidt af hvert”, ”Nok til alle” samt ”Rigeligt” – masser af muligheder for at vælge den buffet ud af huset i København, der passer bedst til dit behov.

Hos os sammensætter du selv din buffet ud af huset i København ud fra vores delmenuer, som du alle kan se i deres helhed her på hjemmesiden. Du også kan selvfølgelig bestille online

Læs mere om:
Frokostordning i København
Catering i København
Mad ud af huset i Hillerød
Catering Nordsjælland
Tapas us af huset
Frokost catering