Lækker Buffet

Lækker buffet i København i forskellige størrelser

Lækker buffet i København fra Bing & Nørgaard Catering. Buffet i mange forskellige udgaver og størrelser

Hos Bing & Nørgaard Catering kan vi tilbyde en lækker buffet i København i flere forskellige størrelser. Den mindste buffet kalder vi for ”Let Hygge” og den største for ”Madglad”, men vi kan også tilbyde en buffet i København i mellemstore udgaver. ”Buffet Småsulten”, ”Buffet lidt af hvert”, ”Buffet Nok til Alle”. Lækre anretninger, som er en smagsoplevelse. For samtlige buffeter gælder, at I frit kan vælge retterne inden for de kategorier, som hører med til buffeten – og der er masser at vælge imellem.

Læs gerne mere her på vores hjemmeside, hvor I også kan sammensætte den enkelte buffet efter smag og bestille online. Vi garanterer, at der venter jer en smagsmæssig oplevelse. Bestil buffet i København hos Bing & Nørgaard Catering – et rigtigt godt valg, som i med garanti ikke vil fortryde.

Buffet i København til enhver lejlighed for madelskere. Læs mere her på hjemmesiden og bestil online

Uanset om der skal være firmafest, bryllup, fødselsdagsfest – eller bare en hyggeaften med dem, som du holder af, så har Bing & Nørgaard Catering den helt rigtige buffet i København i den helt rigtige størrelse. Dejlig mad i et stort udvalg, hvor i selv sammensætter menuens indhold. Vi tilbyder ikke mindre end 6 forskellige buffeter i forskellig størrelse – og selvfølgelig også til forskellige priser.

Desuden tilbyder vi en tapas menu, en picnic menu, natmad og meget andet. Alt dette og mere til kan I læse mere om her på hjemmesiden.

Læs mere om:
Tapas i København
Buffet ud af huset i København
Frokostordning i København
Mad til reception
Nytårsmad
Frokostordning