Lækker buffet

Buffet i København fra BONCAT.DK
Alle størrelser og varianter

Hos BONCAT.DK tilbyder vi en lækker buffet i København til både det lille og store selskab. Den mindste buffet kalder vi for ”Let Hygge” og den største for ”Madglad”, men vi kan også tilbyde en buffet til København og omegn i mellemstore udgaver. ”Buffet småsulten”, ”Buffet lidt af hvert”, ”Buffet nok til Alle”. Vores buffetter består alle af lækre anretninger, med gode smagsoplevelser. For samtlige buffeter gælder, at du frit kan vælge retter inden for de kategorier, der hører med til buffeten – og der er masser at vælge imellem.

Læs her på vores hjemmeside mere om, hvordan du også kan sammensætte den enkelte buffet efter smag - og du kan naturligvis foretage en online bestilling. Vi garanterer, at der venter dig og dit selskab en lækker smagsoplevelse. Bestil buffet i København hos BONCAT.DK – et rigtigt godt valg, som du med garanti ikke vil fortryde.

Buffet i København til alle lejligheder.
Læs mere her på siden og bestil online.

Uanset om der skal være firmafest, bryllup, fødselsdagsfest – eller bare en hyggeaften med dem, som du holder af, så har BONCAT.DK den helt rigtige buffet i København, naturligvis i den helt rigtige størrelse. Vi har et stort udvalg, hvor du selv sammensætter menuens indhold. Vi tilbyder ikke mindre end 6 forskellige buffeter i forskellige størrelser – og selvfølgelig også til priser hvor alle kan være med.

Desuden tilbyder vi en tapas menu, en picnic menu, natmad og meget andet. Alt dette og mere til kan I læse mere om her på hjemmesiden.

Læs mere om:
Tapas i København
Buffet ud af huset i København
Frokostordning i København
Mad til reception
Nytårsmad
Frokostordning