Print
1. Kontrollér at maskinen er komplet, og at alt er rent.

2. Stil anlægget et godt sted, på bar eller bord, så man kan komme til hanen - det er vigtigt at der er luft rundt om anlægget, ellers bliver det for varmt.
I tilbehørskassen er der en drypbakke, til at komme under hanen.

3. Monter den tynde slange på ølanlægget, vær sikker på at slangen sidder godt.

4. Monter kulsyre (høj flaske med hane på), spænd fast med medfølgende skiftenøgle. (dette gælder kun hvis du har fået en sort "øltønde", har du fået et sølvfarvet anlæg skal der ikke monteres kulsyre.

5. Monter fadølsanker (Drej håndtaget helt rundt i urets retning, og ”klik” det ned).

6. Sæt stikket i stikkontakten, husk at tænd for strømmen.

7. Åben helt for kulsyren (hanen på den høje flaske).

8. Vent 5 minutter, hold glasset skråt, skænk øl, og drik!

9. Når man er færdig med at drikke øl, tages stikket ud af kontakten.
Ølfustagen afmonteres, og anlægget tømmes for øl.
Kulsyren lukkes på drejehanen, og afmonteres.
Anlægget skilles ad igen, og tørres af med en fugtig klud, pakkes sammen, så det er klar transport. Husk drypbakken!

Skift af fustage
Tryk håndtaget sammen og træk det op, drej helt rundt modsat uret. Monter ny fustage som beskrevet i punkt 5.


Hvis øllet skummer
Hold glasset skråt, åbn hanen helt.
Tjek at anlægget "kan få luft".
Skift fustagen hvis den er tom.
Vent en ½ time til maskinen/øllet er kold.

NB.
Vær opmærksom på at anlægget kan dryppe, pas på bord, gulv og gulvtæppe.

Anlægget desinficeres med IDZ eller tilsvarende desinfektionsmiddel hos BONCAT.DK